Gümrük Hanı Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştirilen kurs, haftanın beş günü 12.00 ile 17.00 saatleri arasında sanatseverlere eğitim verecek.

Kayıt yaptırmak isteyenler, Gümrük Hanı Kültür ve Sanat Evi’ ne başvurarak kurs hakkında detaylı bilgi alabilir ve kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Cam Üfleme ve Şekillendirme Kursu Öğretmeni Bahar Dalgıç, kursun başladığını belirterek şunları söyledi:

“Gümrük Hanı Kültür ve Sanat Evi’nde Cam Üfleme ve Şekillendirme kursunda eğitim vermeye başladık. Hafta içi her gün 12.00 ile 17.00 saatleri arasında kursumuzda eğitimlerimiz devam edecek. Tüm sanatseverleri kursumuza bekliyoruz. Sanatseverlere destek veren Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’a teşekkür ederiz.”

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bozova’da Sağlık Hizmetleri Masaya Yatırıldı

İl Sağlık Müdürü Dr. Erhan Berk, Bozova Kaymakamı Reşit Özer Özdemir’i ziyaret ederek ilçedeki sağlık yatırımlarını ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.

“Çocuklarımızı Kaliteli ve Donanımlı Yetiştirmemiz Problemlerin Çözüm Anahtarı Olacaktır”

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Suruç ilçesini ziyaret etti.

TEMA Vakfı Şanlıurfa Eyyübiye’de faaliyetlerine başladı!

Gücünü Türkiye’nin dört bir yanındaki gönüllülerinden alan TEMA Vakfı, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde çalışmalarına başladı.

Mersavi Aşireti, Mehmet Kasım Gülpınar, Ecz. Vedat Doğar ve Mehmet Ekinci’ye Tam Destek Veriyor

Şanlıurfa’nın köklü aşiretlerinden biri olan Mersavi Aşireti, yerel seçim sürecinde kararını net bir şekilde ortaya koydu. Aşiret mensupları, Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Haliliye Belediye Başkan Adayı Ecz. Vedat Doğar ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci’ye tam destek verdiklerini açıkladılar.