Siverek Belediyesinde 696 Nolu KHK ile belirsiz süreli olarak çalışan işçilerin aldığı en düşük maaş 36 bin lira olarak belirlendi.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve Hizmet İş sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında 2025 yılı maaşlarına %11 oranında zam yapıldı.

İşçilerin alacağı en düşük maaş 36 bin liraya yükselirken 2026 ve 2027 yılları için ise verilecek zam oranı devlet memuru maaşlarına Ocak-Temmuz aylarında yapılacak zam oranlarına endekslendi.

Sendika temsilcilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, 2025 yılı maaşlarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Evren Sanayi ‘de Fiyat Tarifesi sıkıntısı çözüme kavuşturuldu

Şanlıurfa Zirai aletler motorlu vasıtalar Tamircileri Sanat Ve Esnaf Odası Başkanı Halil Polat, Evren Sanayi’deki fiyat tarifesi sıkıntısının çözüme kavuşturulduğunu duyurdu.

TÜİK-Ekonomik güven endeksi Ocak’ta yüzde 3,1 artarak 99,4’e yükseldi

Tüketici ve üreticilerin genel ekonomik duruma ilişkin değerlendirme, beklenti ve eğilimlerini özetleyen ekonomik güven endeksi, Ocak’ta yüzde 3,1 artışla 99,4 düzeyine yükseldi.

Balıkayağı Köprülü Kavşak Çalışması Başladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent trafiğini rahatlatmak amacıyla Balıkayağı Bulvarında başlattığı Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmasına başladı.

Alanyaspor 0-1 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6. haftasında Alanyaspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı-lacivertliler tüm kulvarlarda galibiyet serisini 12’ye çıkardı.