Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Yaşlılar Günü kapsamında hane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Vali Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte aile ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

İlk olarak Kılıçaslan ailesini ziyaret eden Vali Şıldak, 93 yaşındaki Lütfiye Kılıçaslan’ın elini öperek hayır duasını aldı. Eski Urfa üzerine yaşlı kadınla sohbet eden Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, daha sonra Semah ailesinin hanesine misafir oldu. Burada da hane sahibi Mehmet Semah ve eşi Dursun Semah ile sohbet eden Vali Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak, ev sahiplerine misafirperverlikleri için teşekkür ederek haneden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde aile ziyaretlerine devam edeceklerini kaydeden Vali Şıldak, yaşlı insanların kendileri için ulu çınar misali olduklarını söyledi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP’nin belediye başkan adayları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel, 31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimler için belediye başkan adaylarını açıkladı. 6’sı büyükşehir 15’i il 242 belediye başkan adayı belirlendi.

Bozova Spor, Ceylanpınar Deplasmanından 3 Puanla Döndü

Şanlıurfa’da oynanan karşılaşmada Bozova Spor, deplasmanda karşılaştığı Ceylanpınar Belediye Spor’u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Büyükşehir’den Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda kabir (mezarlık) ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri adına kentteki mezarlıklarda temizlik ve bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi.

Başkan Gülpınar, Maaşını öğrencilere burs olarak bağışladı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Maaşını Okuyan Öğrencilere Burs Olarak Bağışladı.