Sakarya’nın Serdivan ilçesinde komşular arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı.

Olay, Beşköprü Mahallesi 3167. Sokak’ta dün gece meydana geldi. Komşu iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü. Kavgada tabancayla vurulan Yaşar Özyurt, Onur Özyurt ve Volkan Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 7 kişi, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Fahri Yıldız ve Özgür Özyurt da doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaşamını yitiren 3 kişinin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Hastanede tedavisi süren 5 kişi polis gözetiminde tutulurken, olay yerinden kaçan 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Kavgada kullanıldığı tespit edilen 4 tabanca ele geçirildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Soruşturma sürüyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

10 Bin Fidan İle Hatıra Ormanı

AB Türkiye Delegasyonu ve ŞUTSO AB Bilgi Merkezi iş birliği ile Karaköprü ilçesine bağlı Yedikuyu Mahallesi’nde 10 bin ağacın dikileceği bir hatıra ormanı oluşturma etkinliği düzenlendi. Etkinlikte konuşan ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, “Yeşil bir Şanlıurfa için hepimizin çalışması gerekiyor” dedi.

Başkan Beyazgül, Belediye Bahçesi ile Kızılay Bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Şanlıurfalı vatandaşların hizmetine sunulan Belediye Bahçesi ile Kızılay Bahçesinde vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi.

Şanlıurfaspor’da yeni görev dağılımı yapıldı

Başkanlığını Haçim İzol’un yaptığı Şanlıurfaspor’da yönetim kurulu görev bölümü yaptı.

Vali Şıldak Esnafın Taleplerini Dinledi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Divanyolu caddesi (Yıldız Meydanı) üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve talepleri yerinde dinledi.