Merhume Hatice Alataş; merhum Ömer Alataş’ın kızı, merhum Hacı Mehmet Alataş, merhum Müslüm Alataş, merhum Hakkı Alataş ve merhum Mahmud Alataş’ın kız kardeşi, merhum Hacı Mehmet Alataş’ın eşi, Ahmet Alataş ile Mustafa Alataş’ın annesi, Ömer İrfan Alataş ve Mustafa Kemal Alataş’ın halası, Mustafa Kaysı’nın kayınvalidesiydi.

Hatice Alataş’ın cenazesi, 26 Haziran Cuma günü öğle namazını müteakip Nebi Efendi Camii’nden kaldırılarak Bediüzzaman Aile Mezarlığı’nda defnedilecektir.

Taziyeler, Özlek Taziye Evi’nde kabul edilecektir.

Merhumeye Allah’tan rahmet; başta Mustafa Kemal Alataş olmak üzere Alataş ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor, Bucaspor 1928 Deplasmanına Hazır

Nesine 2. Lig 2025-2026 sezonunun 2. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Bucaspor 1928 ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, hazırlıklarının Şanlıurfa etabını tamamladı.

CHP kongreleri için YSK yarın toplanacak

YSK, CHP’nin kongreleri için yarın saat 14.30’da toplanarak sürecin devam edip etmeyeceğine karar verecek.

Haliliye’de Tasavvuf Konseri İle Ramazan Ruhu Yaşatılıyor

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan geleneklerinin yeniden yaşatıldığı Tasavvuf Konserleri, Devteyşti Mahallesi ile başladı. Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında bir araya gelen vatandaşlar, ilahiler ile Ramazan ruhunu yaşadı.

Vali şıldak, “üretim şanlıurfa’ya çok yakışıyor”

Vali Hasan Şıldak, OSB Yönetim Kurulu toplantısının ardından fabrika alanlarında incelemelerde bulundu. Farklı sektördeki üretim tesislerini gezen Vali Şıldak, “Üretim Şanlıurfa’ya çok yakışıyor” dedi.