Şanlıurfaspor Kulübü, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu’na kulübe verdiği maddî ve manevî destekler nedeniyle teşekkür etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Eyyüpoğlu’nun spora ve memlekete gösterdiği ilginin, Şanlıurfaspor camiasına önemli bir motivasyon kaynağı olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 “Şehrimizin değerli temsilcisi TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili Sayın İbrahim Eyyüpoğlu’na kulübümüze vermiş olduğu maddî ve manevî desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Sayın Eyyüpoğlu’nun spora ve memleketimize gösterdiği ilgi, Şanlıurfaspor’umuz için önemli bir motivasyon kaynağı olmuş; camiamıza güç katmıştır. Kendisine nazik destekleri ve Şanlıurfa’mıza duyduğu bağlılık için şükranlarımızı sunuyoruz.”

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bekir Bozdağ Aylar Sonra Şanlıurfa’da

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, aylar sonra Şanlıurfa’ya geldi.

68 ilde “Mercek-15” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 68 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “Mercek-15” operasyonları kapsamında 878 şüpheli hakkında işlem yapıldığını açıkladı.

TÜİK- Kitap sayısı 117 milyon 981 bin 58 oldu

İstanbul, 11 Haziran (Hibya) 2025 yılında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ve Milli Kütüphane’nin yanında 1 302 halk kütüphanesi, 557 üniversite kütüphanesi ile 43 bin 466 örgün ve yaygın eğitim kurum kütüphanesi hizmet verdi.

49 ilde “Narkogüç 39” operasyonu: 378 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Narkogüç-39 operasyonunda toplam 3 ton 275 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve 378 şüpheli şahsın yakalandığını bildirdi.