TFF 2. Lig temsilcisi Şanlıurfaspor’un sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, kısa sürede tepki topladı. Kulüp yönetimi, aceleyle servis edilen ve hatalar içeren görsel metni yayından kaldırarak, düzeltme yapmak zorunda kaldı.

İlk olarak kamuoyuyla paylaşılan duyuruda metin hatalar nedeniyle düzeltme dikkat çekti. Ardından paylaşımı silen kulüp, aynı görseli revize ederek yeniden servis etti. Bu durum, “Bu ne acele?” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Kimi taraftarlar durumu “acemilik” olarak değerlendirirken, sosyal medyada “Böyle acemilik düşman başına!” şeklindeki ifadeler dikkat çekti. Kulüp yönetiminden ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Son dönemde iletişim kazalarıyla gündeme gelen Şanlıurfaspor’da, paylaşımların daha dikkatli hazırlanması gerektiği vurgulandı.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Karekod Uygunsuzluğu Tespit Edilen Bitki Koruma Ürünlerine El Konuldu

Şanlıurfada Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin bir iş yerinde gerçekleştirdiği denetimde, yönetmelik hükümlerine aykırı şekilde karekodsuz bitki koruma ürünleri bulunduğu tespit edildi. Ürünlerden numune alınırken, analiz sonuçlarının ardından idari ve hukuki işlem başlatılacağı bildirildi.

Beslenme alışkanlıklarınız meme kanseri riskinizi azaltabilir

Kadınlarda en sık görülen kanser türü meme kanseridir. Meme kanseri görülme riskinin en yüksek olduğu gruplar içerisinde; erken ergenliğe giren(12 yaş öncesi), geç doğum yapan ya da hiç doğum yapmayan, bebeğini emziremeyen, geç menopoza giren(50 yaş sonrası) kadınlar yer alır.

UPS kargo uçağı düştü: En az yedi ölü

New York, 5 Kasım (Hibya) ABD’nin Louisville Havalimanı’ndan kalkışından kısa bir süre sonra düşen UPS kargo uçağında en az yedi kişi öldü, onlarca kişi yaralandı.

Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi takvimi yayımlandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi’ne ilişkin Prensip Kararları ve Kararname Takviminin, Hakim ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) sitesinde yayımlandığını duyurdu.