PFDK’nın aldığı karara göre, taraftarların aynı sezon içinde ev sahibi olduğu maçlarda bu ihlali beşinci kez gerçekleştirmesi sebebiyle Şanlıurfaspor, Futbol Disiplin Talimatı’nın (FDT) 53/2. maddesi uyarınca 195.000 TL para cezasına çarptırıldı.

Ayrıca, FDT’nin 53/3. maddesi gereğince çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Maraton Alt Tribün B numaralı blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartları bloke edildi. Bu seyircilerin, Şanlıurfaspor’un Cuma günü sahasında oynayacağı Esenler Erokspor maçına girişleri yasaklandı.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

HSK kararı Resmi Gazete’de

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başkanlığınca, Yargıtay ve Danıştay üyeliklerine seçilenler hakkındaki karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Halk Ekmek Fabrikası 1 Yıldır Vatandaşların Sofrasına Kaliteli Ve Ucuz Ekmek Ulaştırıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleri doğrultusunda Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen Halk Ekmek Fabrikasında 1 Ocak 2023’ten bu yana günlük 100 bin ekmek üretilerek vatandaşlara kaliteli ve ucuz ekmek ulaştırılıyor.

Afet Koordinasyon Çalıştayı sona erdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve çok sayıda uzmanı özel oturumlarda bir araya getiren İzmir Afet Koordinasyon Çalıştayı’nda çıktılar elde edildi.

Şanlıurfa’da bir ilk Bozova Kaymakamı Yeşilyurt ‘a verildi

Bozova ilçesinde son bir yıl içinde düzenlenen kan bağışı kampanyalarında toplanan 560 ünite kan sayesinde ilçe, Türk Kızılay tarafından “Bronz Madalya” ile ödüllendirildi.