Hatay Valiliği, Şanlıurfaspor’un deplasmanda İskenderunspor ile oynayacağı karşılaşmaya Urfalı taraftarların alınmayacağını duyurdu.

Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu ve yönetimin tüm girişimlerine rağmen kararın değişmediği öğrenildi. Yetkililer, deprem sonrası statta süren tadilat çalışmaları nedeniyle deplasman tribününe seyirci kabul edilemeyeceğini açıkladı.

Şanlıurfaspor kulübü tarafından yapılan açıklamada, taraftarların yanlış bir beklenti içine girmemesi gerektiği vurgulandı. Yönetim, “Takımımıza vereceğiniz manevi destek için teşekkür ederiz” sözleriyle taraftara seslendi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor’da Şaibeli Sözleşmeler ve İddialar Aydınlatılmalı

Şanlıurfaspor camiası yeni bir döneme girdi. Umutların yeniden yeşerdiği bu süreçte taraftarın da beklentisi büyük: Şeffaflık, hesap verilebilirlik ve geçmişin karanlık noktalarının aydınlatılması.

Karaköprü’de Sokaklar Yenileniyor, Mahalleler Modernleşiyor

Karaköprü Belediyesi, Ali Baba ve Doğukent mahallelerinde prestij sokak çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa’da bıçaklı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde saldırıya uğrayan bir kişi bıçakla yaralandı.

 Gaziantep Metrosu İçin Onay Çıktı

15 Milyar Liralık Dev Proje Cumhurbaşkanının İmzası İle 2024 Yılı Yatırım Programına Kabul Edildi