Şanlıurfaspor, bu hafta evinde oynayacağı Kepez Spor A.Ş. maçına hazırlanıyor. Kulüp yetkilileri, takımın sahada elinden gelenin en iyisini ortaya koyacağını belirtti.

Basın Sözcüsü Mehmet Reşit Akıl, futbolun en büyük gücünün taraftar desteği olduğuna dikkat çekerek, tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını tribünleri doldurarak takıma destek olmaya çağırdı.

Kulüp, 20 binin üzerinde taraftarın maçta yer almasını hedefliyor. Yetkililer, tribünlerdeki coşkunun sahaya yansıyacağını ve bu enerjinin zaferle taçlanacağını vurguladı.

“Hep birlikte daha güçlüyüz, Şanlıurfaspor için tribünleri dolduralım,” ifadelerine yer verildi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Yetim: Göbeklitepe ve Tarihi Mirasımız Yoğun İlgi Görüyor

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Şanlıurfa, Ramazan Bayramı ile birlikte turizm sezonuna güçlü bir başlangıç yaptı.

Suruç Kaymakamı İbrahim Güneş, Görevden Alındı İddiası

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde görev yapan Kaymakam İbrahim Güneş’in, belediye başkan vekili iken çeşitli iddialarla gündeme geldiği ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındığı iddia edildi.

Şanlıurfa’da eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Asım Sultanoğlu başkanlığında düzenlenen haftalık Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nda kentteki eğitim faaliyetleri ele alındı.

Türkiye Kasım Gülpınar ‘ı konuştu

Dün akşam Türkiye’nin önemli ulusal kanallarının gündeminde Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar vardı.