Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Selçuklu Mahallesi’nde bir inşaatın ikinci katında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi intihar etti. 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen şahsın intihar sebebi bilinmiyor.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, inşaat alanında detaylı çalışma yaparak olayın nedenine ilişkin incelemelerine başladı.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Eyyübiye Gençlerini Üniversite Heyecanı Sardı

Eyyübiye Belediyesi Sınav Hazırlık Merkezleri’nde üniversiteye hazırlanan adaylar, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihlerini yapmaya başladı.

Kıymetliler haftaya yeşilde kapanış yaptı

Altın geçtiğimiz haftayı da kayıpla tamamlayarak üst üste ikinci haftayı da kayıpla kapatmış oldu. Hafta içinde 2000 dolar/onsun altını test eden sarı maden, 1984 dolar/onsla son bir ayın en düşük seviyesini kaydetmiş oldu.

Meteoroloji’den çığ, buzlanma ve don olayı uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), çığ tehlikesi, buzlanma ve don olayına karşı uyarı yaptı.

Liglerde haftanın programı

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, maçların programları şöyle: