Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı ve beraberindeki teknik heyet, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesindeki Pompaj Sulaması BP2-1 ve BP2-2 sulama kanallarında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerde sulama kanallarının mevcut durumu değerlendirilirken, verimlilik ve su yönetimi konularında detaylı analizler gerçekleştirildi. Teknik heyet, sulama sistemlerinde olası iyileştirme ve bakım çalışmalarına yönelik önerilerde bulundu.

İncelemeler sırasında çiftçilerin sulama konusundaki talepleri de dikkate alındı. Yetkililer, çiftçilerin daha verimli sulama hizmeti alabilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Zehir Tacirlerine Darbe: 6 İlçede Şafak Operasyonu! 20 tutuklama

Şanlıurfa ve Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 20 Kişi tutuklandı.

Özel: “Gazze’de yaşanan dramı durdurmak için harekete geçmemiz gerekiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Kongresi’ne katıldı.

Şanlıurfa’da Silahlı Saldırılar: 12 Şüpheli Yakalandı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde 19 Kasım 2025’te meydana gelen kasten öldürme, yaralama ve bir işyerine yönelik silahlı saldırı olaylarında bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise yaralandı.

TÜİK-Tarımsal girdi fiyatları 2023 yılında yüzde 41,43 yükseldi

İSTANBUL-21.02.2024-HİBYA Tarımsal girdi fiyatları geçen Aralık’ta aylık bazda yüzde 2,62, yıllık bazda yüzde 41,43 ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 43,69 yükseldi.