ŞANLIURFA – Haliliye Belediyesi’nde kaçak yapıyla mücadele kapsamında gecekondu mahallelerinin ıslah çalışmalarında Birim Sorumlusu olarak görev yapan Fuat Necati Öncel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı bünyesinde Daire Başkanlığı görevine atandı.

Yerel yönetimlerde uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunan Öncel, özellikle kaçak yapılaşmayla mücadele, kentsel dönüşüm ve mahalle iyileştirme çalışmalarındaki başarılı projeleriyle tanınıyor. Kamu yönetimindeki tecrübesi ve saha çalışmalarıyla dikkat çeken Öncel’in, yeni görevinde bakanlığın stratejik planlama, koordinasyon ve geliştirme faaliyetlerine katkı sunması bekleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen atamayla Daire Başkanlığı görevine başlayan Öncel, Strateji Geliştirme Başkanlığı çatısı altında yürütülecek önemli proje ve çalışmalarda görev alacak.

1985 yılında Şanlıurfa’da doğan Fuat Necati Öncel, evli ve üç erkek çocuk babasıdır. Kamu hizmetindeki birikimi ve yönetim tecrübesiyle yeni görevinde önemli çalışmalara imza atması beklenen Öncel’in ataması, Şanlıurfa kamuoyunda da memnuniyetle karşılandı.

Şanlıurfa’dan yetişen başarılı bürokratlardan biri olarak gösterilen Öncel’in, üstlendiği yeni görevle hem kentini hem de kamu yönetimini en iyi şekilde temsil edeceği ifade ediliyor.

Fuat Necati Öncel’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ons altında 4.500 dolar seviyesi kritik

İkon Menkul, yurt dışı sabah analizinde küresel piyasalarda ons altın, ham petrol, avro/dolar, dolar/yen ve Nasdaq vadeli endeksine ilişkin değerlendirmelere yer verdi. Analizde, ons altında 4.500 dolar seviyesinin kısa vadeli görünüm açısından kritik direnç olarak öne çıktığı belirtildi.

Mide rahatsızlıkları diş sıktırıyor

Üsküdar Diş Hastanesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Hacer Fulya Üçem, bruksizm (diş sıkma) sorunu hakkında açıklamalarda bulundu.

Karaköprü Pickleball Maçlarına Ev Sahipliği Yapıyor

 Karaköprü Belediyesi ve Türkiye Pickleball Federasyonu Şanlıurfa Şubesi’nin iş birliğiyle düzenlenen program ile; Pickleball Yerel Ligi müsabakaları Karaköprü’de oynanıyor.

Büyükşehir Viranşehir’de Yol Kalitesini Artırmak İçin Sathi Asfalt Çalışmalarını Hızlandırıyor

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir ilçesinde yol kalitesini artırmak amacıyla önemli bir daha adım attı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, ilçenin deforme olan yolları ile grup yollarında sathi kaplama asfalt çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.