Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Entegre ve Kontrollü Ürün Yönetimi (EKÜY) Projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, konu uzmanı teknik personel tarafından Haliliye ilçesine bağlı Boydere ve Mutluca mahallelerinde bulunan seralardan hasat öncesi dönemde biber numuneleri alındı. Alınan numuneler, pestisit kalıntı analizlerinin yapılması amacıyla Diyarbakır Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğüne gönderildi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor-Ümrraniyespor maçının hakemi belli oldu

Trendyol 1.Lig’in 12. haftasında oynanacak Astor Enerji Şanlıurfaspor-Ümraniyespor maçının hakemi belli oldu.

Minik Picasso Dilara Çelik Nişanlandı

Şanlıurfa ve Türkiye kamuoyunun “Minik Picasso” olarak tanıdığı, iki yaşında açtığı sergiyle dünya literatürüne giren sosyolog Dilara Çelik, iş insanı Mahmut Buhari ile nişanlandı. Ünlü eğitimci ve ressam Muharrem Çelik’in kızı olan Dilara’nın nişanı, duygusal anlara sahne oldu.

Şanlıurfa’da Eş Zamanlı Operasyon: Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Şanlıurfa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kent genelinde yürütülen başarılı bir operasyonla uyuşturucu tacirlerine yönelik önemli bir darbe vurdu.

İran Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi Sekreteri Laricani, hayatını kaybetti

Tahran, 18 Mart (Hibya)İran Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi Sekreteri Ali Laricani’nin hayatını kaybettiği bildirildi.