Şanlıurfa’da polis ve jandarma ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 351 kişi yakalandı.

Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma birimlerinin 19 – 25 Mayıs 2025 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdiği uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan toplam 351 kişi yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 382 farklı noktada, 2.175 personelin katılımıyla yürütülen çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası veya yakalama emri bulunan şahıslara yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi.

Yakalanan şahıslar arasında:

Adam öldürme suçundan 3 kişi,

Dolandırıcılık suçundan 41 kişi,

Hırsızlık suçundan 32 kişi,

Yağma suçundan 5 kişi yer aldı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, operasyonlara ilişkin bilgileri sosyal medya hesabından paylaşarak, güvenlik güçlerini tebrik etti ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bakan Yerlikaya: Kuyu-17 operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Kuyu-17” operasyonlarında; elebaşlığını Ahmet Kurt’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini ve operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 15 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Başkan Kuş, Şıhmaksut Mahallesi’nde Kapı Kapı İhtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret Etti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, başkan yardımcıları, birim amirleri ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Şıhmaksut Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti. Başkan Kuş, kimseden yardım istemeyen ailelerin evlerini tek tek dolaşarak mutfak dolaplarına kadar kontrol etti ve eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Sırrı Süreyya Önder İçin Urfa’da Taziye Kabul Edilecek

Değerli siyasetçi, yazar ve sinemacı Sırrı Süreyya Önder’in vefatı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Şanlıurfa’da da büyük üzüntüyle karşılandı.

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu:2 gözaltı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda ,7 kilo 600 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.