Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Kırsal Yığınot Mahallesi’nde, aralarında husumet bulunan İlgin ailesinin fertleri arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından şikayet üzerine E.İ. (56) gözaltına alınarak Siverek Adliyesi’ ne sevk edildi. Ancak adliye bahçesinde karşılaşan aile fertleri arasında yeniden başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çıkan kavgada 16 kişi yaralanırken, yaralılar Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kavgaya karıştıkları belirlenen 15 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP’den 6 isim ihraç edildi

Çok sayıda ihraç talebini görüşmek üzere toplanan CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Gürsel Tekin ve Barış Yarkadaş’ın da aralarında bulunduğu 6 isim hakkında ihraç kararı verdi.

Eyyüpoğlu’ndan Sulama Ücretlerine Zam Tepkisi: “Çiftçi Durma Noktasına Geldi”

TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, sulama birliklerinin su ücretlerine yüzde 30 oranında zam yapılacağı yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Böyle bir zam oranının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Eyyüpoğlu, çiftçinin üretim yapamaz hale geldiğini söyledi.

Eyyübiye’de Yağmurla Birlikte Kaza: 2 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde etkili olan sağanak yağış, kırsal mahalle yolunda trafik kazasına yol açtı. İki aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

ABD ve İran arasında Hürmüz Boğazı gerilimi tırmanıyor

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve İran, ABD’nin İran’ı ticari nakliyeciye saldırmakla suçlamasının ardından Hürmüz Boğazı çevresindeki gerilim tırmanırken ve İran’ın son ABD’nin “saldırganlığına” yanıt verdiğini söylemesinin ardından ABD ve İran, birbirlerinin hedeflerine yeni saldırılar düzenledi.