Şanlıurfa’da “Aile Yılı” Paneli Düzenlenecek
Şanlıurfa’da 2025 Aile Yılı etkinlikleri kapsamında, “Aileyi Tehdit Eden Şiddet, Zararlı Akımlar ve Alışkanlıklarla Mücadelenin Güçlendirilmesi” konulu bir panel düzenlenecek.
Şanlıurfa Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen panel, 9 Mayıs 2025 Cuma günü saat 14.00’te Şair Nabi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yoğun katılımın beklendiği programa akademisyenler ve uzman isimler konuşmacı olarak katılacak.
Panelin moderatörlüğünü Doç. Dr. Levent Bilgi üstlenirken, konuşmacılar arasında Prof. Dr. Mehmet Asoğlu (Psikiyatri), Prof. Dr. Şevket Ökten (Sosyoloji), Prof. Dr. Atilla Yargıcı (İlahiyat) ve Dr. İbrahim Kaygusuz (Sosyolog-Yazar) yer alacak.
Panelde, aile kurumunu tehdit eden unsurların tespitine ve bu tehditlerle mücadele yollarının güçlendirilmesine dair bilimsel ve toplumsal çözüm önerileri ele alınacak.