Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla trafik güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini artırdı. Yapılan kontrollerde sürücüler ve yolcular bilgilendirilirken, trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Ekipler, bayram süresince vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için trafik akışını denetleyerek hız kontrolü, emniyet kemeri kullanımı ve diğer kurallara uyulmasını sağladı. Ayrıca, yolculuk yapan vatandaşların bayramı kutlanarak iyi yolculuklar dileklerinde bulunuldu.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, bayram süresince denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da 6 kilo 150 gram Metamfetamin ele geçirildi

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 6 kilo 150 gram Metamfetamin ele geçirildi.

Haliliye Belediyesi İle Şanlıurfa’nın Kültürü Yaşatılıyor

 Haliliye Belediyesi’nin culha dokumacılığını yaşatmak ve tanıtmak amacıyla şehre kazandırdığı Culha Atölyesi, yeni ustalar yetiştirmeye devam ediyor. Kadınlara yeni iş kolu olan culha dokumacılığı ile el emeklerini esere dönüştüren kursiyerler, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyor. 

BM: İsrail 15 Filistinli sağlık görevlisini ve kurtarma görevlisini tek tek öldürdü

BM, aralarında en az bir Birleşmiş Milletler çalışanının da bulunduğu 15 Filistinli sağlık görevlisi ve kurtarma görevlisinin, İsrail güçleri tarafından “tek tek” öldürüldüğünü ve sekiz gün önce Güney Gazze’de toplu mezara gömüldüğünü söyledi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çatışmada şehit sayısı 8’e yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 2 askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit olduğunu açıkladı.