Şanlıurfa İHH, bu Ramazan-ı Şerif’te menüsü yalnızca hurma, simit ve sudan oluşan iki adet Ümmet İftarı düzenleyecek. İHH tarafından yapılan açıklamada, bay, bayan, büyük, küçük, çocuk demeden tüm halkın Ümmet İftarlarına davetli olduğu belirtildi.

Birinci Ümmet İftarı

Tarih: 13 Mart Perşembe
Yer: Eyyüp Peygamber Camii avlusu

………………

İKİNCİ ÜMMET İFTARI 

Tarih: 23 Mart Pazar

Yer: Dergâh Camii önü (Dergâh platosu)
Şanlıurfa İHH yetkilileri, bu mübarek ayda birlik ve beraberliğin pekişmesi için düzenlenecek iftarlara tüm halkı beklediklerini ifade etti.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Bir Haftalık Asayiş Bilançosu: 329 Şahıs Yakalandı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, il genelinde 16-22 Haziran 2025 tarihleri arasında yürütülen asayiş uygulamalarının bilançosunu kamuoyuyla paylaştı.

Suruç Belediyesi’nden Çocuklara “Kıpırdayan Dünya” Tiyatro Gösterisi

Suruç Belediyesi tarafından çocuklara yönelik olarak düzenlenen “Kıpırdayan Dünya” adlı tiyatro oyunu, yoğun ilgi gördü. Ailelerin çocuklarıyla birlikte katıldığı ve büyük beğeniyle izlediği oyun, Suruç Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.

Sivas’ta yolcu otobüsü devrildi

Sivas’ın İmranlı ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

Osmanbey Şehitliği’nde Kurtuluş Töreni

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla Osmanbey Şehitliği’nde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.