İz Bırakanlar Cemiyeti üniversiteye hazırlanan gençler için kitap toplama kampanyası başlattı. Bu tür kampanyalar, gençlerin eğitimine destek olmak ve onlara fırsat eşitliği sunmak açısından büyük önem taşıyor.

Şanlıurfa’nın eğitimine katkı sağlamak ve gençlerin eğitimine destek olmak maksadıyla yeni oluşturulan gençlik merkezinin kütüphanesinin eksiklerine yönelik çalışmalar yürüten İz Bırakanlar Cemiyeti, 2025 yılının ilk kitap kampanyasını başlatarak üniversiteye hazırlanan gençlerin kütüphanesini zenginleştirecek.

İyilik hareketi olarak yola çıkan İz Bırakanlar Cemiyeti, eğitime destek amaçlı araç gereç ve diğer kütüphanelik malzemelerin sağlanması amacıyla Eyyübiye ilçesinde yeni faaliyete geçecek gençlik merkezi için çalışmalar başlattı. Malzemelerin yanı sıra gençlik merkezinin kütüphanesinin zenginleşmesi içinde kitap toplama kampanyası başlatma kararı alarak 2025 yılının ilk kitap toplama kampanyasını başlatmış oldular.

Kampanyanın Amacı ve Önemi:

Üniversiteye hazırlık sürecindeki öğrencilere kaynak kitap desteği sağlamak.

Öğrencilerin bilgiye erişimini kolaylaştırmak ve eğitim kalitesini artırmak.

Toplumda dayanışma ve yardımlaşma bilincini güçlendirmek.

Eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmak.

Kampanyaya Destek Olmak İçin:

Kullanmadığınız veya ihtiyaç fazlası üniversite hazırlık kitaplarını İz Bırakanlar Cemiyeti’ ne bağışlayabilirsiniz.

Kampanyayı duyurarak daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Kampanyaya maddi destek sağlayabilirsiniz.

Gönüllü olarak kampanyaya destek olabilirsiniz.

Bu tür kampanyalar, gençlerin geleceğine yapılan en değerli yatırımlardan biridir.

Kitap Toplama Noktası ve İletişim:

Kitap Toplama Kampanyasının noktası olarak Eyyübiye İlçesinde yer alan Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan Yetimiye Camii olarak belirlendi. İz Bırakanlar Cemiyeti’nin genç üyesi Fatih Akkuş’un bağışlanan kitapları teslim alacağı aktarıldı. Kitap bağışı için iletişim numarası 0 545 658 48 60 ile irtibata geçebilirsiniz.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

MSB: “Etkisiz hale getirilen terörist sayısı ilk belirlemelere göre 20’ye çıktı”

Milli Savunma Bakanlığı 9 askerin şehit olduğu saldırı sonrasında devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının ilk belirlemelere göre 20’ye çıktığını bildirdi.

Karaköprü Belediyespor Astor Enerji A.Ş.’ye Mi Devrediliyor?

Şanlıurfa’nın önemli spor kulüplerinden biri olan Karaköprü Belediyespor’un geleceği, son günlerde merak konusu oldu. Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyespor’u ziyaret ederek kulübe desteklerinin devam edeceğini açıkladı. Ancak ziyaret sırasında yaşanan gelişmeler, kulübün yeni bir döneme girebileceği spekülasyonlarını beraberinde getirdi.

Şanlıurfa Valisi Şıldak, Ankara Valisi Canbolat’ı ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Ankara Valisi Yakup Canbolat’ı ziyaret etti.

Amedspor, Dellova Transferini Göbeklitepe ve Balıklıgöl ile Duyurdu

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Amedspor, 2026-2027 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken, yeni transferlerini bölgenin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkaran özel tanıtım videolarıyla duyurmaya devam ediyor.