Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iştiraki ŞANPER A.Ş. bünyesinde istihdam edilecek 237 personel için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın da katıldığı kura çekimi, şeffaf ve adil bir şekilde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu kura sonucunda işe alınacak adaylar belirlendi.

https://www.sanliurfa.bel.tr/icerik/19573/86/sanliurfa-buyuksehir-belediyesi-sanper-as-personel-alimi-kura-cekimi-sonuclari-duyurusu

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına Göksel Aşan Atandı

Cumhurbaşkanlığı atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Şanlıurfa’da Tefsir Derslerine Yoğun İlgi

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından her cumartesi günü düzenlenen tefsir derslerine yoğun ilgi gösteriliyor.

Dicle Elektrik’ten Ekonomiye 642 Milyon TL’lik Katkı!

5 yılda 3 bin 441 trafo yenilenerek sisteme kazandırıldı

Urfaspor, İstanbulspor’a konuk oluyor: Maçın hakemi belli oldu

(RHA AJANS/RHA) – Trendyol 1. Ligi’nin 3.haftasında İstanbulspor’a konuk olacak Şanlıurfaspor maçının hakemi belli oldu.