Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Malatya programı kapsamında vatandaşlara hitap etti.

Özel, konuşmasında mevcut hükümete yönelik eleştirilerde bulunarak, “Artık bu devleti, halkın yüzde 70’inin inanmadığı bir iktidar yönetemez” ifadesini kullandı.

İktidarın halkla bağının zayıfladığını ö ne süren Özel, “Sokağa çıkamayan, pazara gidemeyen, rakibinden korkan, sandıktan kaçan, gayrimeşru bir iktidar bu devleti yönetemez” şeklinde konuştu.

“Adayımı bırak, sandığı getir” diyen Özel, erken seçim çağrısını tekrarladı. Özel konuşmasının ardından sosyal medya hesabından Malatyalılara teşekkür mesajı paylaştı.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü’de Çocuklara uzay bilimi ve yeni nesil teknoloji tanıtılıyor

Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa’ya kazandırdığı Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi, toplu okul gezileriyle çocukları uzay bilimleri ve yeni nesil teknolojiyle buluşturuyor

Vali Hasan Şıldak, Akçakale Hudut Karakolu’nda Mehmetçiklerle İftarda Buluştu

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bu akşam Akçakale Hudut Karakolu’nda görev yapan Mehmetçiklerin iftar sofrasına misafir oldu.

Süper Lig ve 1. Lig’de 2025-26 Sezonu Başlangıç Tarihleri Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig ve 1. Lig’de 2025-2026 sezonunun başlangıç tarihlerini açıkladı.

Mustafa Büyükköroğlu Paşa’dan Şehit Gazi Derneğine Ziyaret

20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa şubesini ziyaret etti.