Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek hakkında yürütülen soruşturma sürecinde önemli bir gelişme yaşandı. Daha önce görevinden uzaklaştırılan Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gözaltı kararı çıkarıldı.

Yetkililerden edinilen bilgilere göre, soruşturma kapsamında Arslan’ın görev ve yetkileriyle ilgili incelemeler tamamlandıktan sonra gözaltı kararı uygulamaya kondu. Olayla ilgili soruşturmanın derinleştirilerek devam edeceği bildirildi.

Antalya kamuoyunda geniş yankı uyandıran bu gelişme, belediye yönetimi ve emniyet teşkilatı arasındaki sürecin yakından takip edilmesine neden oldu.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

ABD ile Husiler arasında ateşkes sağlandı

Umman Dışişleri Bakanı Bedir el-Busaidi, ABD ile Yemen’in başkenti Sana merkezli Husiler arasında Kızıldeniz ile Babu’l Mendeb Boğazı’nda saldırılara son verilmesi konusunda ateşkes sağlandığını duyurdu.

Doğa İçin Birlik: Şanlıurfa, TEMA Toplantısında Gücünü Gösterdi

TEMA Vakfı’nın Saha Koordinasyon Toplantısı, 13-16 Ağustos 2025 tarihleri arasında İstanbul Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından gönüllülerin katıldığı toplantıya Şanlıurfa da güçlü bir şekilde temsil edildi.

Viranşehirli çocuklar artık okullarına daha güvenle gidecek.

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Viranşehir ilçemizde yaşanan okul yolu sorununu fark edince hafta sonu belediye yetkililerimizle Anıt Mahallesini ziyaret ettik.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİRECİK’TE SEFERBER OLDU

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, dolu ve fırtınanın ardından oluşan olumsuzluklara müdahale etmek amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede çalışma başlattı. İlçeye 114 araç ve 256 personelle ulaşan ekipler, kapanan yolları açtı, devrilen ağaçları ve zarar gören tabelaları kaldırdı.