İsrail Başbakanı Netanyahu, rehinelerin serbest bırakılması sırasında yaşanan korkunç görüntüleri büyük bir ciddiyetle ele aldığını belirterek, “Bu Filistin İslami Hareketi’nin akıl almaz vahşetinin bir başka kanıtıdır.” dedi.

Arabuluculardan, bu tür dehşet verici sahnelerin bir daha yaşanmamasını sağlamalarını ve rehinelerin güvenliğini garanti altına almalarını talep eden Netanyahu, “Rehinelerimize zarar vermeye cüret eden herkes bunun bedelini ödeyecektir.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siyasilerden Fatih Camisi’ndeki saldırıya kınama

Siyasiler, İstanbul Fatih Camisi imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınadı.

Karaköprü’ye İki Yeni Park: Alibaba ve Doğukent Mahalleleri Yeşil Alanlara Kavuşuyor

Karaköprü Belediyesi, ilçedeki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha konforlu sosyal yaşam alanları sunmak amacıyla Alibaba ve Doğukent mahallelerinde yapımını tamamladığı iki yeni parkı kısa süre içinde hizmete açmaya hazırlanıyor.

Salon ve Koridorlarınızı Renklendirin: Halı Modelleri İncelemesi

Ev dekorasyonunun en önemli unsurlarından biri olan halılar, estetik açıdan bir mekanın ruhunu yansıtmanın yanı sıra, işlevsellik açısından da pek çok avantaj sunar.

IDF: Gazze Şeridi’nde hedefli saldırı gerçekleştirildi

Jerusalem, 5 Haziran (Hibya) İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze Şeridi’ndeki bir şahsa yönelik hedefli saldırı gerçekleştirildiğini açıkladı.