MGM’ den yapılan açıklamaya göre Doğu Karadeniz kıyılarında beklenen sağanak yağışların yarın (03.07.2025) akşam saatlerine kadar Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize çevrelerinde aralıklarla kuvvetli olması bekleniyor. 

MGM ayrıca sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğine dair de uyarılarda bulundu. 

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Harran Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftası Coşkuyla Kutlandı

Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Hemşirelik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Akabe Rampasında Korku Dolu Anlar: Fırlayan Lastik Facianın Eşiğinden Döndürdü

ŞANLIURFA – Şanlıurfa-Gaziantep yolu Akabe mevkiinde dün akşam saatlerinde adeta yürekler ağıza geldi. Seyir halindeki bir kamyonetten aniden fırlayan lastik, trafiği birbirine kattı.

Gazze’ye giden yardım filolarına yönelik saldırılara dair karar Resmi Gazete’de

İsrail’in Gazze’ye Giden İnsani Yardım Filolarına Yönelik Saldırılarına Dair Karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karakeçi Yolunu Yeniledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerin ulaşım kalitesini artırmak amacıyla başlattığı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Siverek ilçesine bağlı Karakeçi, Üründül, Keskin ve Sabancı mahallelerinde gerçekleştirilen sathi asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı.