Bakanlıktan yapılan açıklamada, 6 Temmuz 2025 tarihinde, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 852 Rakımlı Tepe’ de bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanılan bir mağarada icra edilen arama tarama faaliyetinde, metan gazından etkilenen dört askerin daha şehit olduğu ve şehit olan personel sayısının on ikiye yükseldiği belirtildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler TSK komuta kademesi ile birlikte inceleme, denetlemelerde bulunmak ve şehitleri uğurlama törenlerine katılmak üzere bölgeye gitti.

Bakanlık, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, etkilenenlere de acil şifalar dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ: Hayvan Pazarında Tablo Endişe Verici

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarına gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Şanlıurfa ‘da çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla 10 aranan şahıs yakalandı.

Bozova’da terör operasyonu:7 gözaltı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde terör örgütü PKK/YPG üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli, gözaltına alındı.

Karaköprü Belediyespor’da Hedef Belli! 3 Puan

Karaköprü Belediyespor ligin 5 haftasında deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı.