Muğla Valisi İdris Akbıyık, Marmaris açıklarında saat 02:17′ de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrası yapılan saha taralamarında herhangi bir olumsuzluk tespit edilemediğini açıkladı.

Enerji arzında ve altyapısında, doğalgaz arzında, içmesuyu ve kanalizasyon altyapısında genel hayatı etkileyecek bir olumsuzluk yaşanmadığını vurgulayan Vali Akbıyık, “Şehir genelinde yerleşim bulunan binalarda bir yıkım söz konusu değildir. Depremde panik atak nedeniyle 14 yaşında bir evladımız hayatını kaybetmiştir. Panik ve yüksekten atlama sonucu 69 vatandaşımızdan 14 kişinin tedavileri mahallinde yapılmıştır. 8 kişinin tedavileri ayakta yapılarak taburcu edilmiştir. 46 vatandaşımızın tetkik ve tedavileri acil serviste devam etmektedir.” dedi.

Vali Akbıyık, ilgili birimlerin saha çalışmaları devam ettiğini belirtirken, “Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat eden evladımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da yangın faciası: 1 ölü,1 ağır yaralı

Şanlıurfa’da bir evde çıkan yangında, anne hayatını kaybetti, gelini ağır yaralandı.

Endoskopi ve Kolonoskopide Aynı Gün Sonuç

Özel Metrolife Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Reşat DOĞAN, endoskopi ve kolonoskopinin tanı koymaya yardımcı önemli işlemler olduğunu söyledi.

Haliliye Belediyesi Kırsalda Ulaşımı Rahatlatıyor

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde yürüttüğü stabilize yol çalışmalarıyla vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmaya devam ediyor. İlçenin birçok noktasında sürdürülen üstyapı hizmetleri, bölge halkından tam not aldı. Özellikle Yukarıkoymat Mahallesi’nde yapılan çalışmalar, mahalle sakinlerini memnun etti.

Ak Aday Beyazgül Her Anında Vatandaşın Yanında

Seçim çalışmalarına yönelik saha gezilerini sürdüren, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve desteği ile karşılanan AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Halka hizmet, Hakka hizmettir” düsturuyla Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olan Şanlıurfa’da seçim çalışmalarını 31 Mart Zaferiyle taçlandırmaya hazırlanıyor.