Hilvan ilçe merkezinden geçen ve halk sağlığını olumsuz etkileyen Korçik Deresi’nde, Hilvan Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ortak çalışmasıyla kapsamlı bir temizlik seferberliği başlatıldı.

 Dere yatağında oluşan kirlilik ve beraberindeki sağlık risklerini ortadan kaldırmayı amaçlayan temizlik ekipleri çalışmaları titizlikle sürdürüyor. Bölgedeki kötü koku ve çevresel olumsuzlukların giderilmesi için yürütülen temizlik faaliyetlerini aralıksız takip eden ekipler sivrisinek ve haşere oluşumlarının da önüne geçiyor.

 Hilvan Belediyesi Eşbaşkanları Serhan Paydaş ve Garip Yeşil hizmet odaklı belediyecilik anlayışıyla halk sağlığını korumak ve yaşam kalitesini yükseltmek için başlattıkları çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Çiftçinin Feryadı Karaköprü’den Yükseldi: Tarım Bitme Noktasında

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ: “Tarım bitme noktasına gelmiş durumda”

AFAD, ülke genelinde meydana gelen yangınlar hakkında bilgilendirme yaptı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), ülke genelinde meydana gelen yangınlar hakkında bilgilendirme yaptı. Bu kapsamda yangından etkilenen 3 ile toplamda 62 milyon lira “Acil Yardım Ödeneği” gönderildi.

15 İlde Eş Zamanlı Operasyonda 139 Terör Şüphelisi Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 15 ilde gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-12” operasyonlarında 139 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Avukatlar Günü mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.