İatanbul Valiliği, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan metro şantiye alanında meydana gelen göçükten çıkarılan bir işçinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, Cumartesi gü nü saat 20.30 sıralarında Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan metro şantiye alanında göçük meydana geldiği belirtildi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda Emniyet, itfaiye, UMKE ve AFAD ekibinin sevk edildiği aktarılırken “Olayda iki işçi göçük alanından ilk müdahale sonucu çıkarılmıştır. Göçükte kalan 3 işçi ise ekiplerin çalışması sonucu çıkarılmıştır. Göçükten çıkarılan ve hastaneye kaldırılan işçilerimizden biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor’dan 11 Nisan Mesajı

Şanlıurfaspor Kulübü, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Açık Kapı Haliliye’de vatandaşların hizmetinde

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, vatandaşların taleplerini, önerilerini ve sorunlarını doğrudan iletebildiği Açık Kapı birimi, Haliliye Kaymakamlığı binasında hizmet vermeye devam ediyor.

İletişim Başkanı Altun: “Uluslararası toplumu bir araya gelmeye çağırıyoruz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail-Filistin çatışmasında uluslararası topluma bir araya gelmeye çağırısında bulundu.

İsrail Yemen’e hava saldırısı düzenledi

İsrail’in Yemen’deki elektrik santrali ve yerleşim alanlarına düzenlediği hava saldırılarında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü.