Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, son günlerde gündem olan Güllü’nün vefatıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tatlıses, “Güllü’nün canına kıydığını zannetmiyorum, kendini çok severdi. Çok şey yazarım ama yazmıyorum.” ifadelerini kullandı.

Tatlıses’in bu sözleri, kısa sürede sanat camiası ve sevenleri arasında geniş yankı uyandırdı. Usta sanatçının açıklaması sonrası, Güllü’nün ölümüyle ilgili tartışmalar yeniden gündeme taşındı.

Güllü’nün ölümüne ilişkin soruşturma sürerken, sanat dünyasından üzüntü ve taziye mesajları gelmeye devam ediyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Eğitiminde Yeni Dönem! Hasan Kökrek İlk Mesajında Hedeflerini Açıkladı

ŞANLIURFA – Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Hasan Kökrek, yayımladığı ilk mesajla yeni dönemin eğitim vizyonunu kamuoyuyla paylaştı.

Urfa’da bir düzen kurulmuş, adı “Doğrudan Temin” Kimin Parasıyla Kimi Zengin Ediyorsunuz?”

Ekonomik darboğazla boğuşan yerel basın, bir yandan ilan gelirlerinin azalmasıyla ayakta kalmaya çalışırken, diğer yandan kamu kurumlarının “doğrudan temin” alışkanlıklarıyla adeta ikinci bir darbe yiyor.

Gençlere Müjde: 2025 Yaz Gençlik Kampları Başvuruları Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca her yıl düzenlenen ücretsiz gençlik kamplarına başvurular başladı. 2025 yılı yaz döneminde mavi (deniz) ve yeşil (doğa) temalı kamplar, 12-25 yaş arasındaki gençlere yönelik olarak gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’tan Sel Felaketinin Yıl Dönümünde Anma Mesajı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 15 Mart 2023 tarihinde meydana gelen sel felaketinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.