Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi ev sahipliğinde “Kalbin Geleceği: Robotik Cerrahi ve Yenilikçi Yaklaşımlar” konferansı düzenlendi.

Harran Cansağlığı Topluluğu öncülüğünde Osmanbey Kampüsü Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Kafadar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Kafadar, Düzenlenen konferansın önemine vurgu yaptı. Robotik cerrahini tıp alanında birçok yeniliği de beraberinde getirdiğini belirterek programda emeği olan Harran Cansağlığı Topluluğu ekibi tebrik etti.

Açılış konuşmalarının ardından Robotik cerrahinin bugününü ve geleceğini ele alan, “Kalbin Geleceği: Robotik Cerrahi ve Yenilikçi Yaklaşımlar” konferansı için İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Doç. Dr. Ersin Kadiroğlu bir sunum gerçekleştirdi.

Programda ayrıca yapılan kahoot yarışması yapıldı. yarışmayı kazanan ilk üç öğrenciye sırasıyla; stetoskop, profesyonel sütür seti ve özel hediye paketi verildi.

Yaklaşık 3 saat süren etkinlik toplu toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İran ve Umman dışişleri bakanlarından Gazze tepkisi

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile Umman Dışişleri Bakanı Badr Albusaidi, telefon görüşmesinde Filistin’deki son gelişmeleri ele aldı.

DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlarda 184 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanlığı, 35 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik polis tarafından düzenlenen operasyonlarda 184 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

YÖK’ten üniversitelere IBAN dolandırıcılığı uyarısı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı, üniversite öğrencileri arasında artış gösteren IBAN kullandırma yoluyla gerçekleştirilen dolandırıcılık olaylarına karşı tüm üniversitelere yazı gönderdi.

Haliliye Belediyesi’nden Üniversite Adaylarına Destek: Yaz Kursu Başladı

Haliliye Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan gençlere yönelik sunduğu ücretsiz Yaz Kursu ile öğrencilerin hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyor.