ŞANLIURFA – Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde sulama tahliye kanalına düşen araçta kaybolan vatandaşı arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yürütülen çalışmalara ilişkin son durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Şıldak, kanal içerisinde yürütülen arama çalışmalarına 7 farklı kurumdan 27 personelin katıldığını, karadan yapılan yüzey tarama çalışmalarında ise 8 farklı kurumdan 109 personelin görev aldığını belirtti. Ayrıca 4 kurumdan 20 personelin de arama faaliyetlerine destek sağladığını ifade etti.

Toplam 156 personelin görev aldığı çalışmalarda ekiplerin koordinasyon içerisinde hareket ettiğini vurgulayan Vali Şıldak, sahada görev yapan tüm ekiplere kolaylıklar diledi. Kayıp vatandaşı en kısa sürede bulmak için yoğun bir gayret gösterildiğini belirten Şıldak, arama çalışmalarını yakından takip ettiğini kaydetti.

Olay, geçtiğimiz günlerde Harran ilçesine bağlı Buğdaytepe Mahallesi’nde meydana geldi. Kontrolden çıkan bir araç sulama tahliye kanalına düştü. Araçta bulunan bir kişi kendi imkanlarıyla kurtulurken, yürütülen arama çalışmaları sonucunda araçtaki üç kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp olan vatandaşın bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İl Sağlık Müdürü Dr. Erhan Berk’ten Gece Denetimi

Şanlıurfa – Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, gece geç saatlerde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek acil servisler, yoğun bakımlar ve servislerde denetimlerde bulundu.

Güneydoğu LED ile Aydınlanıyor: Dicle Elektrik’ten 900 Kilometrelik Dev Yatırım

Dicle Elektrik, 2 milyar TL’yi aşan LED aydınlatma şebekesi yatırımıyla, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı verilerine göre 21 dağıtım şirketi arasında zirveye yerleşti.

Kültür ve Turizm Yolu’nda Sona Gelindi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve Hazreti İbrahim ile Hazreti Eyyüp peygamber makamları arasında direkt bağlantıyı sağlayacak “Kültür ve Turizm Yolu”nda son viraja girildi. Kültür ve Turizm yolu kısa sürede hizmete açılacak.

Seçim yasakları açıklandı

İletişim Başkanlığı Dezanfarmasyonla Mücadele Merkezi, Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenen, 31 Mart yerel seçimleri için geçerli olacak seçim yasaklarını açıkladı.