Haliliye Belediye Başkan Mehmet Canpolat’ın “ Daha Yeşil bir Haliliye” sloganıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte parkları daha yeşil ve estetik bir görünüme kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor. Mevsimsel çalışmalar kapsamında çim biçme, çim ekme ve peyzaj düzenlemelerine ağırlık veren ekipler, vatandaşların sıcak yaz günlerinde keyifle vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyor. Parkların daha temiz, düzenli ve ferah bir görünüme sahip olması için yürütülen çalışmalar, ilçe sakinlerinden de tam not alıyor.

Haliliye Belediyesi yetkilileri, park ve yeşil alanların bakımının yıl boyunca düzenli olarak devam edeceğini belirtirken, vatandaşların doğayla iç içe, güvenli ve huzurlu alanlarda vakit geçirmesi için çalışmaların aralıksız süreceğini vurguladı.

 

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Hakkari’de“Narkokapan-13” operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakkari’de düzenlenen “Narkokapan-13” operasyonunda 175,5 kilogram esrar ele geçirildiğini ve zehir taciri yabancı uyruklu 2 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Başkan Mehmet Kuş: Eski Cezaevi’nin Yıkımı Planlanandan Önce Tamamlanacak

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün ve meclis üyeleriyle birlikte, yıkım çalışmaları devam eden eski Şanlıurfa Cezaevi sahasında incelemelerde bulundu.

Eyyüpoğlu ve Bucak’tan Başkan Beyazgül’e tam destek

Şanlıurfa siyasetinin duayeni AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ile Bucak aşiretinin önde gelen isimlerinden Ahmet Ersin Bucak, Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e tam destek verdi. Eyyüpoğlu ile Bucak, her zaman AK Parti ve Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanında yer alacaklarını söylediler.

Boykot çağrıları yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada boykot çağrıları yapanlar hakkında soruşturma başlattı.