Haliliye Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında vatandaşlara Türk bayrağı hediye etti. Bu anlamlı etkinlik, 15 Temmuz’un yıldönümünde halkın demokrasiye olan bağlılığını pekiştirmek ve milli birlik bilincini güçlendirmek amacıyla düzenlendi.

Haliliye Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ev ve iş yerlerini Türk bayrağıyla donatmak için çalışmalarına hız verdi. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen bayrak dağıtımıyla, ilçedeki esnaf ve vatandaşlara binlerce Türk bayrağı teslim edildi.

İlçenin işlek noktalarında gerçekleştirilen bayrak dağıtımında, Türk bayrağını hediye eden belediye ekipleri, halkı 15 Temmuz’un önemini bir kez daha hatırlatmaya davet etti. Vatandaşlara bayraklarını ev ve iş yerlerine asmaları çağrısı yapıldı.

Haliliye Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü nedeniyle dağıttığı bayrakları alan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ederek, “Bu anlamlı günde bayrağımızı dalgalandırmak bizim için büyük bir gurur. Her tarafı bayraklarla donatarak, bu önemli günü coşkuyla kutlayacağız.” şeklinde duygularını dile getirdi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

TARIMDA KADININ EMEĞİ ZİRVESİNDE HİLVAN YEG RÜZGÂRI ESDİ

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın katılımlarıyla başlayan 6 ve 8 Mart tarihine kadar devam edecek olan “Tarımda Kadının Emeği Zirvesi” ne Hilvan Yerel Eylem Grubu Şanlıurfa ilimizi temsilen programa katılım sağladı.

Eşbaşkanlar merkez mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi

Haziran ayında kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Ceylanpınar Belediye Eşbaşkanları, bu kez de merkez mahalle muhtarlarıyla toplantı düzenledi. Toplantıda belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılırken, stratejik planlama için görüş ve öneriler alındı.

Urfa’nın En İyi Şefi Aranıyor: Başvurular Devam Ediyor

 Haliliye Belediyesi, yöresel tatların yaşatılması ve gastronomi turizmine katkı sunulması amacıyla “Urfa Şefini Arıyor” adlı yemek yarışmasını düzenliyor.

İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes yarın başlayacak

Katar, İsrail ile Hamas arasındaki anlaşmanın yarın devreye gireceğini açıkladı.