12 Dev Adam’ın Türkiye’yi sevindiren karşılaşmasını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar büyük heyecanla seyretti.

Hizmete sunulduğu günden bu yana Eyyübiye ve Şanlıurfa genelinde yaşayan herkesin ilgi odağı haline gelen ve yüzlerce etkinliğe ev sahipliği yapan Eyyübiye Millet Bahçesi Millet Sahnesi’nde bu kez de milli maç heyecanı vardı.

A Milli Basketbol Takımı’nın Yunanistan’ı 94-68 mağlup ettiği, TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanan karşılaşma, Eyyübiye Millet Bahçesi Millet Sahnesi’ndeki dev ekrandan canlı olarak verildi. Karşılaşma öncesi alanda düzenlemeler yapan belediye personeli, maçı izlemeye gelen vatandaşlara patlamış mısır, limonata, çay ve su ikramı yaptı.

Tüm Türkiye’yi sevince boğan karşılaşmada 12 Dev Adamın galibiyeti, Eyyübiye Millet Bahçesi’nde de alkışlarla karşılandı.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı

İstanbul, 31 Mayıs (Hibya) İstanbul Boğazı Beşiktaş önlerinde makine arızası yapan Cornelia isimli 176 metre boyundaki kargo gemisi nedeniyle İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı.

Dünya Prematüre Günü, prematüre bebeklerle kutlandı

Türk Neonatoloji Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa’da “17 Kasım Dünya Prematüre Günü” nü kutladı.

 Haliliye’de Kilitli Beton Parke Döşeme Çalışmaları İle Sokaklar Yenileniyor

 Haliliye’de üstyapı hizmetleriyle mahallelerin çehresini değiştiren Fen İşleri Müdürlüğü, Bamyasuyu ve Yavuz Selim Mahallelerinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla deforme olmuş yolları yeniden onarıyor.

Şanlıurfa’da lavabo açıcı içen çocuk tedavinin ardından sağlığına kavuştu

Şanlıurfa’da yaşayan 3 yaşındaki Şehed Muhammed, yanlışlıkla içtiği lavabo açıcı yüzünden hastaneye kaldırıldı. Çocuk, Harran Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan operasyonla sağlığına kavuştu.