Yeşil alan miktarını artırmaya ve halkın istifadesine sunmaya devam eden Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün makine ekipman kapasitesini arttırdı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, halkın talep ve beklentilerini karşılamaya yönelik hizmet politikası sahaya hizmet ve yatırım olarak yansımaya devam ederken, belediyede de kurumsal olarak hızla gelişmeyi sürdürüyor.
Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alanı olan Eyyübiye Millet Bahçesi ve ilçede sayısı 140’ı aşan park bahçenin yapım, bakım ve onarımını üstlenen Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün çalışmalarını kolaylaştırmak ve hızlandırmak maksadıyla, 151 adet makine ekipman temin edildi.
Müdürlük bünyesindeki mobil araç ve ekipmana ilave edilen teçhizat arasında, 16 adet çim biçme traktörü, 30 çim biçme makinesi, 30 motorlu sırt tırpanı, 40 motorlu testere, 15 motorlu çit budama makası ve 20 adet uzatmalı motorlu testere bulunuyor.
Temin edilen yeni teçhizatlarla kurumsal kapasitesini birkaç kat daha büyüten Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, parklarda kullanılan kamelya, piknik masası, bank, çöp kovası gibi malzemeleri de kendi atölyesinde üretiyor. İlçedeki parklarda kullanılan fidanlar da aynı yerdeki fidanlıkta yetiştiriliyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden Madde Bağımlılığına Karşı Eğitim

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilay, vatandaşlara yönelik ‘Sağlıklı Yaşam ve Madde Bağımlılığı’ konusunda eğitim semineri düzenledi.

Şanlıurfa’da Polis, bulduğu çalıntı otomobili sahibine teslim etti

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, asayiş olayları kapsamında gerçekleşen “Oto Hırsızlığı” suçu hakkında yaptıkları çalışmalar neticesinde, 1 adet çalınan otomobili ele geçirdi.

CHP Heyeti ve Çiftçiler Siverek’te DEDAŞ’a Yürüdü

Ağustos ayı saha çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’ya gelen CHP milletvekili heyeti, İl Başkanı Ferhat Karadağ ile birlikte Siverek’te çiftçilerle Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) binasına yürüdü.

Kabataş metro inşaatında göçük altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti

İatanbul Valiliği, Beyoğlu Ömer Avni Mahallesi’nde bulunan metro şantiye alanında meydana gelen göçükten çıkarılan bir işçinin hayatını kaybettiğini duyurdu.