Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, narkotik suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bir açıklamada bulundu.

Aksoy, açıklamasında Emniyet Teşkilatı’na desteklerinden dolayı Şanlıurfa Valisi’ ne şükranlarını sunarken, adli süreci yöneten Cumhuriyet Başsavcılığı’na ve duyarlı yaklaşımlarından ötürü Şanlıurfa halkına teşekkür etti.

Atilla Aksoy, narkotik suçlarla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:
“Suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyecek, suç ve suçlularla mücadelemiz her alanda olduğu gibi narkotik suçlarla mücadele kapsamında da kararlılıkla devam edecektir.”

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Milletvekili Yazmacı: Şanlıurfa’yı sanayide daha ileriye taşıyacağız

Yazmacı, BESİ OSB, Şanlıurfa OSB ve İŞKUR’u ziyaret etti

Şanlıurfa Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Pençe Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş memleketi Şanlıurfa’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Yeniden Refah Partisi ‘nden ayrılan gruba Beyazgül rozetlerini taktı

Şanlıurfa’da Yeniden Refah Partisi’nin kurucuları arasında yer alan ve aktif görevlerini sonlandırarak partilerinden istifa eden 50 kişilik grup AK Parti saflarına katıldı.

Şanlıurfaspor Futbolcuları Özel Gereksinimli Çocuklarla Buluştu

Şanlıurfaspor Kulübü, özel gereksinimli çocuklara yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla tesislerinde özel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik kapsamında çocuklar, futbolcularla bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.