Elazığ Valiliği, Palu ilçesi Kayaö nü Köyü’nde  bir maden işletmesine ait  ocakta göçük meydana geldiğini bildirdi.

Göçük altında 4 işçinin kaldığı ve işçilerden 3’ünün kurtarıldığı belirtilirken, AFAD, UMKE, sağlık ve jandarma ekipleri tarafından 1 işçiyi kurtarma çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

Olayla ilgili AFAD tarafından yapılan açıklamada, “Saat 09:54′ de Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir madencilik işletmesinde göçük meydana geldiği ve 1 işçinin mahsur kaldığı bilgisi alınmıştır. Müdahale ekiplerimiz ivedilikle olay bölgesine sevk edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

 

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da Divanyolu Yayalaştırma Projesi İle Tarihi Bölge Canlanıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin kalbinde hayata geçirilen Divanyolu Yayalaştırma Projesi ile bölge, nostaljik tramvayı ve yaya dostu düzenlemesiyle adeta İstiklal Caddesi’ni andırıyor.

Karaköprü’de yol ağı her geçen gün genişliyor

Karaköprü Belediyesi, hızla gelişen ve büyüyen ilçede yol ihtiyacını karşılamak için her mahallede yeni yol açma ve yenileme çalışmaları gerçekleştirerek yol ağını genişletiyor

Şanlıurfa’da Besi OSB’de Feci Kaza: 57 Yaşındaki Usta Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Besi Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (Besi OSB) bir çiftlikte elektrik tesisatı döşeyen 57 yaşındaki Ahmet Çakallı, dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten düştü. Ağır yaralanan Çakallı, olay yerinde hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Asoğlu: “Alışveriş Bağımlılığı İntihara Kadar Götürebilir”

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Asoğlu, toplumda giderek artan alışveriş bağımlılığına dikkat çekti. Asoğlu, bağımlı kişilerin kredi kartlarının geçici olarak alınmasının önemli bir tedbir olduğunu söyledi