Geçtiğimiz sezonun kadrosunun yüzde 70’ini koruyarak yeni sezona başlayan Depsaş Enerji, tecrübeli isimlerle sahaya çıkıyor. Türkiye’nin en deneyimli kalecilerinden Yunus Özmusul ve Taner Günay, takımın kaleci rotasyonunu oluşturuyor. Uzmanlar, iki kalecinin de kalitesiyle kadroya fazlasıyla katkı sağladığını belirtiyor.

Sol kanatta Samet Kamberoğlu, sağ kanatta Barış Buğday ve sağ kanat rotasyonunu tamamlayan Ahmet Aydın, Beykoz karşılaşmasında dikkat çeken performans sergiledi.

Ancak pivot bölgesinde bazı eksiklikler göze çarptı. Geçtiğimiz sezonun önemli isimlerinden tecrübeli pivot Tolga Özbahar’ın kadroda yer almaması, takım açısından tecrübe eksikliği oluşturuyor. Uzmanlar, pivot bölgesindeki bu boşluğun, Depsaş Enerji’nin oyun planında zaman zaman dezavantaj yaratabileceğini ifade ediyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Lübnan’dan İsrail’e 20 roket fırlatıldı

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Tümamiral Daniel Hagari, Lübnan topraklarından İsrail’e geçen yaklaşık 20 roket fırlatıldığını bildirdi.

Şanlıurfa ‘da ramazan sokağı etkinlikleri başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini ve coşkusunu Fuar Merkezi’ne taşıyor.

Sigarayı bıraktıktan sonra alınması gereken 7 önlem

Memorial Antalya Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nden Uz. Dr. Yalçın Kahya “9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü” nedeniyle sigara bırakma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Belediyelerde Norm Kadro Yönetmeliğinde Değişiklik

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca hazırlanan, Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahallî İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.