Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen göçükte işçiler mahsur kaldı. Bahçelievler Mahallesi’nde yaşanan olayda, ilk belirlemelere göre 4 işçi göçük altında kaldı.

Olayın ardından bölgeye AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalede 1 işçi göçük altından sağ olarak çıkarılırken, 2 işçinin de kurtarılarak hastaneye sevk edildiği bildirildi. Göçük altında kalan son işçiye ulaşmak için ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü öğrenildi.

Yetkililer, olayın nedeni hakkında incelemelerin devam ettiğini belirtirken, kurtarma ekipleri de enkaz altında kalan son kişiye ulaşmak için yoğun çaba sarf ediyor.

İşçileri arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Türkiye’nin Yaş Grubu Nüfus Dağılımı Belli Oldu

ANKARA – Türkiye’nin toplam nüfusu 85 milyon 980 bin 654 kişi olarak açıklandı. Resmî verilere göre nüfusun yaş gruplarına göre dağılımı netleşti.

Başkan Canpolat: 31 Mart Günü Sandiklara Ak Oylar Vuracak

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerini Ahmet Yesevi Mahallesinde sürdürdü. Mahalle sakinlerini Cumhurbaşkanı mitingine davet eden Başkan Canpolat, “İnşallah, sizin bu sözünüz, sizdeki bu heyecan, sizdeki bu aşkla birlikte Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın da liderliğinde 31 Mart seçimleri AK Parti zaferi ile sonuçlanacaktır” dedi.

Şanlıurfa’nın Enerji Sorunları Masaya Yatırıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Şanlıurfa’da yaşanan enerji sorunlarının çözümü için kapsamlı bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İsrail ‘Madleen’ gemisindeki aktivistleri sınır dışı ediyor

İsrail, alıkoyduğu Madleen gemisindeki aktivistleri sınır dışı etmek üzere Tel Aviv Havaalanı’na götürdü.