Belediye eş başkanları ve meclis üyelerinin de katıldığı programda, çok sayıda kişi aynı sofrada buluşarak oruçlarını açtı.

Bozova Belediyesi’nin organize ettiği iftar programı, ilçedeki birlik ve beraberliği pekiştiren anlamlı bir etkinlik oldu. Belediye eş başkanları, iftara katılan vatandaşlarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Yoğun katılımın olduğu iftar programında, Bozova halkı hep birlikte dua edip Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.

Etkinlikte konuşan belediye yetkilileri, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yaparak, Bozova halkıyla bu güzel anları paylaşmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bozova’da dayanışmayı güçlendiren bu anlamlı buluşma, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Vatandaşlar, iftar yemeği için Bozova Belediyesi’ ne teşekkür ederek, benzer organizasyonların devam etmesini temenni etti.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siverek Belediyesi standı fuarda yoğun ilgi gördü

Siverek Belediyesi, 1-2 Eylül tarihleri arasında düzenlenen “1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları” fuarında büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sağlık Müdürü Solmaz Balıklıgöl Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

İl Sağlık Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Balıklıgöl Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Hastane Başhekimi Dr. M.Yaşar Şimşek’ten Hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü tarafından “Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu”, 16-20 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek.

Galatasaray tekrardan liderlik koltuğuna geçti

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 13. Haftasında evinde Corendon Alanyaspor’u 4-0 mağlup etti.