Akgün, yaşanan acının tüm Bozova’nın ortak yarası olduğunu belirterek, yönetim kurulu üyelerinden Nebihe Kendirci’nin evladının hayatını kaybetmesinin kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti. Başkan Akgün, “Kendirci Ailesi’ ne sabır, merhum yavrumuza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Elim olayla ilgili adli sürecin başlatıldığını ve gelişmelerin yakından takip edildiğini vurgulayan Akgün, adaletin hızlı ve eksiksiz şekilde tecelli edeceğine inançlarının tam olduğunu söyledi. Akgün, “Faillerin ve ihmali bulunanların yargı önünde hesap vereceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Akgün, olay üzerinden siyasi çıkar elde etmeye yönelik girişimlerin kabul edilemez olduğunu belirterek, Bozova halkının birlik içinde olduğunu ve ilk andan itibaren Kendirci Ailesi’nin yanında durmaya devam edeceklerini kamuoyuna duyurdu.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Eş Başkanı Bedriye Yorgun’dan Leyla Zana’ya Yönelik Saldırıya Sert Tepki

Viranşehir Belediye Eş Başkanı Bedriye Yorgun’dan Leyla Zana’ya Yönelik Saldırıya Sert Tepki

Arjantinli forvet Fernando Emanuel Dening Şanlıurfaspor’da

Arjantinli forvet Fernando Emanuel Dening Astor Şanlıurfaspor ile prensipte anlaştı.

Gazze’de yaşamını yitirenlerin sayısı 34 bin 454’e yükseldi

İsrail’in saldırılarının devam ettiği Gazze’de, yaşamını yitirenlerin sayısı 34 bin 454’e yükseldi.

Bakan Yerlikaya: Patlamada maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’in Torbalı ilçesinde bir lokantada meydana gelen patlamada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 35 kişinin yaralandığını bildirdi.