Resmi Gazete’ de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin 1267 (1999), 1988 (2011), 1989 (2011) ve 2253 (2015) sayılı kararları kapsamında hazırlanan ve 30 Eylül 2013 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı’nın eki (1) sayılı listesinde değişiklik yapıldı.

6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun’un 5’inci maddesi uyarınca alınan 11568 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Değişikliğe ilişkin güncellenen liste de karar ekinde yer aldı.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Saadet Partisi’nin İBB Başkan adayı Birol Aydın oldu

Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın oldu. Aydın, İstanbul’da deprem riskinin en temel mesele olduğunun altını çizerek İstanbul’u mutlaka ama mutlaka kurtaracaklarını ifade etti.

Siverek’te Anneler Günü Etkinliği

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Hamas, esir takasını ertelediğini duyurdu

Hamas, insani yardım girişiyle ilgili mutabakata varılana kadar esir takasını ertelediklerini açıkladı.

Hilvan Kızılay, kan bağışı toplamada Türkiye 1.’si

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Hilvan Şubesinin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı toplamada, Kızılay Hilvan Şubesi Türkiye 1.’si oldu.