Siverek Belediyesinde 32 yıl boyunca çeşitli görevlerde ilçeye hizmet eden Başkan Yardımcısı Ali Gelener, emekliliğe ayrıldı.

Gelener’in emekliye ayrılması dolayısıyla Başkan Vekili Cumali Bayram ve çalışma arkadaşları tarafından sürpriz yapılarak pasta kesildi.

Sürpriz karşısında duygulanan Ali Gelener, mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, “32 yıl boyunca farklı kademelerde görev aldım, görev sürem boyunca Siverek’e hizmet etmeye çalıştım. Bu zaman zarfında çalışmanın verdiği stresle kırdığım üzdüğüm birileri varsa yürekten özür dilerim, ben varsa hakkımı helal ediyorum, bende herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum.” dedi.

Başkan Vekili Cumali Bayram yaptığı hizmetlerden dolayı Gelener’e teşekkür ederek, “Değerli Başkan Yardımcımız Ali Gelener uzun yıllar ilçemize hizmet etti. Verdiği emekler için kendisine minnettarız. Kendisine bundan sonraki yaşamında başta sağlık, huzur, mutluluk ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Mesai arkadaşları pasta kesimin ardından Gelener ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa ‘da deprem sonrası yapılan çalışmalar değerlendirildi

Vali Hasan Şıldak başkanlığında düzenlenen toplantı ile deprem sonrası il genelinde yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Şanlıurfa TKDK İl Koordinatörlüğü’nde Görev Değişimi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü’nde önemli bir atama gerçekleştirildi.

Beyazgül:”Uzaktan gazel okumakla olmaz,biz bu şehre sevdalıyız”

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Vefa Gecesi’nde AK Parti’nin aday adayları meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri ile buluştu.

BM Genel Sekreter Yardımcısı Griffiths: “Batı Şeria’da durum giderek vahimleşiyor”

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Martin Griffiths, Batı Şeria’daki durumun daha da kötüleştiğini açıkladı.