Başkan Mehmet Canpolat mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletçe bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; paylaşmanın, yardımlaşmanın, kırgınlıkların sona erdiği, sevgi ve hoşgörünün pekiştiği müstesna zamanlardır. Kurban Bayramı da, bizlere birlik ve beraberlik içerisinde yaşamanın, kardeşlik duygularını güçlendirmenin önemini hatırlatmaktadır. Bu bayramda da ihtiyaç sahiplerini unutmadan, kurbanlarımızı paylaşarak dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyeceğimize inanıyorum. Haliliye Belediyesi olarak bizler de hemşehrilerimizin huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için tüm ekiplerimizle sahada olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Haliliyeli hemşehrilerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın sağlık, huzur ve bereket getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

308 suç kaydı olan şahıs Kırklareli’nde yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince 308 suç kaydı olan, 108 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası alan ve 2 yıldır aranan D.A. isimli şahsın Kırklareli’nin Vize ilçesinde yakalandığını açıkladı.

Avukata Yönelik Saldırıya Baro’dan Sert Tepki

ŞANLIURFA – Şanlıurfa Barosu, Yalova’da kamu avukatı olarak görev yapan bir meslektaşın, yürüttüğü mesleki faaliyeti nedeniyle uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Yerel seçim genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı “Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile İlgili 2024/1 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi” Resmi Gazete’de yayımlandı.

Keçenin Teri Belgesel Gösterimi ve Karslıoğlu Söyleşisi Yapıldı

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen, “Keçenin Teri” Belgesel Gösterimi ve Yönetmen Ertuğrul Karslıoğlu söyleşisi, Şair Nabi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.