ŞANLIURFA,( RHA)- Şanlıurfa’da etkili olan sel felaketi ve sağanak yağışların ardından hafta sonu havanın güneşli seyretmesi, vatandaşları ve turistleri dışarıya yöneltti. Kentin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Balıklıgöl’de , hafta sonu yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Balıklıgöl ve çevresinde vakit geçirirken, turistler de tarihi ve kültürel alanları gezerek bol bol fotoğraf çekti. Özellikle hafta sonu olması nedeniyle bölgede yoğunluk gözle görülür şekilde arttı.

Esnafın da hareketlilikten memnun olduğu gözlenirken, ziyaretçiler Balıklıgöl’ün eşsiz atmosferinde keyifli anlar yaşadı. Yetkililer, bölgede yaşanan yoğunluğa rağmen herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gerekli önlemlerin alındığını belirtti.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85’inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

Tanal Gündeme Taşıdı: “20 Günlük Aboneye Dört Fatura Nasıl Düzenlendi?”

YENİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Haliliye ilçesine bağlı Payamlı Kırsal Mahallesi Karlı Sokak’ta yaklaşık 20 gün önce yapılan su aboneliklerine ilişkin yüksek tutarlı borç bildirimleri gönderildiğini öne sürerek, Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden (ŞUSKİ) açıklama istedi.

Şanlıurfa’da Psikolojik Sorun Yaşayan Vatandaş İntihar Etti

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Ceylanlı Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş evdeki tüpü açarak intihar etti.

Milletvekili Yazmacı Eyyübiye’de Esnafla Buluştu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye’de hizmet veren esnafları ziyaret etti.