Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde dün 6.1 büyüklüğünde deprem oldu. Söz konusu depremin ardından yüzü aşkın artçı deprem de gerçekleşti. 

Depremler bugün de sürdü. AFAD saat 19.37’de 4.1 büyüklüğünde bir depremin ardından 4.4 büyüklüğünde bir depremin daha gerçekleştiğini duyurdu. İlk 2 depremin ardından 1 saat içine 20.13’te olan deprem 4.5 büyüklüğünde meydana geldi. 

MA

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Bozova Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Fırınlarda Gramaj ve Hijyen Denetimi

Bozova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak ve gıda güvenliğini artırmak amacıyla denetim çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlık Meslek Hizmet Birimi yönetmeliği Resmi Gazete’de

Sağlık Meslek Mensuplarının Serbest Meslek İcrası Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.

Sigaraya zam

İSTANBUL – Philip Morris Grubu, firmanın ürettiği tüm sigara markalarına 5 TL zam yaptığını duyurdu.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ’NDEN ÇEVREYE DUYARLI PROJE: ‘SIFIR ATIK MARKET’ KAZANDIRILDI

Karaköprü Belediyesi, çevreye duyarlılık bilincini artırmak ve geri dönüşüm kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla ilçede ‘Sıfır Atık Market’ projesini hayata geçirdi. Doğukent, Seyrantepe ve Güllübağ Mahallelerinde kurulan sıfır atık marketlerle geri dönüşüm teşvik edilerek vatandaşların duyarlılığı ödüllendirilecek.