Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerin merakla beklediği mazot ve gübre desteğine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bakanlık, toplam 5 milyar 496 milyon 99 bin 462 lira tutarındaki destekleme ödemesinin yarın itibarıyla çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaptığı açıklamada, “5 milyar 496 milyon 99 bin 462 lira destekleme ödemesini yarın çiftçilerimizin hesaplarına aktaracağız. Hayırlı ve bereketli olsun,” ifadelerini kullandı.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gülpınar: “Bize Uyum Sağlamayan Olursa Değişikliğe Gidebiliriz”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, göreve geldikten sonraki 100 günlük icraatını değerlendirmek üzere düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfa’nın trafik sorunu masaya yatırıldı

Şanlıurfa Trafik Sorunları Değerlendirme Toplantısı Vali Hasan Şıldak’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

CHP’li Tanal İle AKP’li Bekir Bozdağ Arasında “Şanlıurfa” Tartışması

CHP Şanlıurfa Milletvekili Av. Mahmut Tanal ile TBMM Başkanvekili ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ arasında “Şanlıurfa” tartışması yaşandı.

Haliliye kırsalında sathi kaplama çalışmaları

Haliliye’de hummalı şekilde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları Karatepe ve Bakımlı Mahalleleriyle devam etti.