Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, saat 07:20’ de Girit Adası açıklarında meydana gelen deprem yerin 2.5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Depremin şiddeti 4.4 olarak ölçüldü.

Hibya Haber Ajansı

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Merkez İlçelerde Yeni Hükümet Konakları Vatandaşın Hizmetinde

Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinden Haliliye ve Karaköprü Kaymakamlıkları vatandaşlara hizmetlerini yeni Hükümet Konaklarında vermeye başladı.

Adana’da korkutan deprem

Adana’da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

“Urfa’da toplumsal eşitlik konusunda daha gidilecek yolumuz var”

TOBB Şanlıurfa KGK Başkanı Hatice Kübra İlhan, Şanlıurfalı kadınların her alanda varlıklılarını güçlendirerek ilerlediğine dikkat çekerek, “Kadim şehrimizde hâlâ toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda gidilecek yolumuz var. Kadınların ekonomik özgürlüğünü kazanmaları, hak ettikleri değeri görmeleri için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor” dedi.

Yeni Parti: Borsada kurulan düzen tasfiye edilirken sorumlular hesap vermeli

Yeni Parti Ekonomi Eşgüdüm Konseyi, sermaye piyasalarındaki gelişmelere ilişkin açıklamasında 131 yatırım fonunun tasfiye sürecine alınmasına dikkat çekerek, sürecin yanı sıra gecikmenin sorumlularının da ortaya çıkarılması gerektiğini bildirdi.