Akçakale Kaymakamlığı, ilçedeki gençleri yaratıcılıklarını ortaya koymaya çağırıyor. “Genç Yetenekler Kaymakamlık Logosunu Belirliyor” sloganıyla düzenlenen logo tasarım yarışması, 12–35 yaş aralığındaki gençlerin katılımına açık olacak.

Kazanan tasarım, Kaymakamlığın resmi logosu olarak kullanılacak. Dereceye giren gençler ise hem büyük ödüller kazanacak hem de isimlerini Akçakale’nin kurumsal kimliğine yazdıracak.

Başvuru Tarihleri
15 Ekim’ de başlayacak yarışma başvuruları 14 Kasım 2025 tarihine kadar sürecek. Tasarımlar uzman jüri tarafından değerlendirilecek ve sonuçlar 24 Kasım’da açıklanacak.

Ödüller
? 1. Ödül: 40.000 TL + Resmi Logo Kullanımı
? 2. Ödül: 30.000 TL
? 3. Ödül: 20.000 TL

Katılım Şartları

12–35 yaş arası, Akçakale’de ikamet eden ve öğrenimine devam eden herkes yarışmaya katılabiliyor.

Başvurular bireysel ya da en fazla üç kişilik ekipler halinde yapılabilecek.

Katılımcılar en fazla üç tasarım gönderebilecek.

Katılım tamamen ücretsiz olacak.

Kaymakamlık, bu yarışmayla gençlerin tasarım kabiliyetlerini sergilemelerini teşvik ederken aynı zamanda ilçenin kurumsal kimliğine genç bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor.

Başvuru Adresi
Detaylı bilgi, başvuru formu ve şartnameye www.akcakale.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor. Adaylar ayrıca afişlerde yer alan QR kod üzerinden de başvurularını kolayca yapabiliyor.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor, Karaman FK Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Şanlıurfaspor, Nesine 2. Lig’in 15. haftasında oynayacağı Karaman FK karşılaşması için hazırlıklarını sürdürdü.

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

İl milli eğitim müdürlüklerinde atama ve görevden alma kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Akçakale Belediye Başkanı’nın Makam Aracı Haczedildi: Flaş Gelişme!

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın makam aracı olan TOGG, Aralık 2024’te haczedildi. Borç iddiaları nedeniyle yaşanan bu gelişme, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Yaşlı ve engelli aylıkları bugün itibarıyla hesaplara yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ekim ayına ilişkin 3,25 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.